Nyheter

Följ oss på sociala medier

VI ÄLSKAR ATT HJÄLPA

Nyheter


Lions sommarteater 2017


Sommaren 2017 var det åter dags för Lions sommarteater. Fyra lördager spelade ett gäng ungdomar upp pjäser ur Astrid Lindgrens reportoar. Felix Martinsson var regissör. Föreställningarna gavs i Stadsparken. Och någon gång vid dåligt väder flyttades föreställningen till Lilla Teatern i Kulturhuset.

Presidentskifte 2017


När sommaren stod i sin skönaste prydo var det dags att växla över presidentskapet i Lions Club i Nässjö. Anders Hall som haft posten lämnade över klubban till Conny Karlsson som nu ska led medlemmarna i klubben under det närmaste året.


När Anders summerade det gångna året uttryckte han speciell glädje åt att kommunen nu överlåtit åt klubben att ta hand om isbanan i Stadsparken.


– Vi tycker verkligen att det är kul för alla barn i Nässjö som nu kan ta sina första stapplande skär på den isbana som genom Lions medverkan kom till och som nu med kommunala bidrag kan drivas vidare av Lions efter att under några år legat i träda.


Vad har då den tillträdande presidenten, Conny Karlsson, för mål och förhoppningar?


– För det första hoppas jag på att vi kan bli lite fler medlemmar i klubben. Idag är vi 37 stycken, med flera på väg in i klubben. Vad vi framförallt vill se är yngre personer och gärna kvinnor i medlemsskaran.


Nästa år är det 30 år sedan grillen i Lövhult kom till genom Lions medlemmar. Det tänker klubben uppmärksamma genom att fräscha upp anläggning och se över utrustning och målning.


– Våra inkomstbringande aktiviteter med julmarknad, lionsbjörkar och Lejonracet i Lövhult kommer att fortsätta men jag vill se ännu mer aktiviteter där Lions är inblandad. Kommande Lions sommarteater är en sådan, men de gula jackorna ska synas i ännu fler sammanhang, avslutar Conny.

Lions sommarteater 2017


I sommar är det åter dags för Lions sommarteater. Fyra lördager kommer ett gäng ungdomar, som har teater som sommarpraktik, att spela upp pjäser ur Astrid Lindgrens reportoar. Felix Martinsson är regissör. Föreställningarna ges i Stadsparken. Vid dåligt väder flyttas föreställningarna till Lilla Teatern i Kulturhuset.

Copyright @ Lions Club Nässjö